I Snäckskalsdalen handlar det mesta om naturen, men även om den lilla trädgård vi har, våra husdjur och annat smått och gott.

söndag 14 februari 2010

Vår i luften?

Är det när det ser ut så här som det är lite vårdager? Det får vi verkligen hoppas för hur vackert det än är med snö så känns det som det är alldeles lagom nu, eller hur? Söndagspromenaden var i alla fall full med vackra vyer.









Den här fina fågelholken har blivit stående på vårt altanräcke. Den gör sig lite bra i solnedgången. Den är gjord av en god vän som är det händigaste man kan tänka sig. Och han är så noggrann. Det blir så fint! När jag har fotograferat växthuset han byggt hemma hos sig skall jag visa vad man kan göra. När man är händig!

1 kommentar:

  1. När Viveka tipsade om din blogg, sa hon att du var en så skicklig fotograf. Och vad rätt hon hade! Underbara, stämningsfulla bilder! Det är nästan så att man skäms över sina enkla foton...
    Kram, Monica

    SvaraRadera

Hej och tack för att du tittade in och hade tid och lust att lämna en liten kommentar. Jag uppskattar det jättemycket och det gör mig glad!
Agneta